UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors

Professors

"A EUSES he pogut trobar un professorat que m’ha guiat cap a un futur il·lusionant. Tots ells m’han ajudat a convertir la meva passió per l’esport i l’activitat física en la meva professió."
Anna Jòdar Portas
- Grau en CAFE [Promoció 2013-2017]
- Preparadora física del Bàsquet Girona-Marc Gasol
"Vaig iniciar la meva formació com a fisioterapeuta a EUSES. Al cap d'un temps, hi he pogut tornar per desenvolupar-me com a docent i investigador."
Miquel Puig Parnau
- Grau en Fisioteràpia [Promoció 2009-2013]
- Docent col·laborador en el Grau i fisioterapeuta clínic
“Estudiar a EUSES m’ha obert les portes al món professional oferint-me un ampli ventall de possibilitats en l’àmbit esportiu. Al llarg de la meva etapa a EUSES he aconseguit les eines necessàries per desenvolupar-me personal i professionalment.”
Carles Diaz Garcia
- Grau en CAFE [Promoció 2012-2016]
- Head coach of Donghua University of Shanghai and Shanghai National Team
"En els meus estudis realitzats a EUSES, he après els continguts i les competències per tal de graduar-me en els dos graus universitaris. Gràcies als estudis, m’he format com a un professional en l’àmbit de la salut i l’esport."
Pol Coll Pujolràs
- Grau en CAFE [Promoció 2010-2014]
- Grau en Fisioteràpia [Promoció 2014-2017]
- Fisioterapeuta del Grup Càrniques Caballé
"La gestió sanitària en fisioteràpia és un camp innovador que EUSES em va permetre conèixer com a estudiant i, després, dedicar-m'hi professionalment integrant-me en el seu equip de professorat."
Núria Puigtió Rebollo
- Grau en Fisioteràpia [Promoció 2005-2008]
- Coordinadora de Pràcticum en EUSES-Girona
"Passar una de les millors èpoques per a qualsevol estudiant dins d'EUSES em va fer reforçar els valors que després m'han acompanyat en la vida professional, l'esforç i la responsabilitat. Tant la metodologia de les assignatures, les clíniques com la convivència universitària em varen ajudar a desenvolupar l'empatia, el respecte i el treball en equip."
Marta Espluga García
- Grau en Fisioteràpia [Promoció 2011-2015]
- Directora Fisioteràpia Amerike
“EUSES ha suposat una oportunitat d'aprenentatge i de creixement personal i professional al costat de referents en els àmbits de la salut i l'esport.”
Natàlia Morante
- Grau en Fisioteràpia [Promoció 2011-2015]
- Grau en CAFE [Promoció 2015-2018]
- Fisioterapeuta Girona FC Divisió d’honor Juvenil
"EUSES m'ha permès desenvolupar-me professionalment per a obrir-me portes dins d'un mercat laboral cada vegada més exigent."
Eduardo Domínguez Rubio
- Grau en Fisioteràpia [Promoció 2013-2017]
- Readaptador de lesions en els projectes internacionals del Grup Baskonia-Alabès.
"EUSES compta amb un equip docent amb grans coneixements acadèmics però també molt connectats amb les empreses líders del sector. Sempre tenien les portes obertes i la seva ajuda em va permetre conèixer i accedir a l'àmbit de la gestió i el màrqueting esportiu."
Pablo Garcia Manitz
- Grau en CAFE [Promoció 2009-2013]
- Co-Fundador i CEO de Bewolfish
"EUSES m'ajuda i em permet triar les meves assignatures cada any per a facilitar-me el treball i poder continuar amb el meu doble projecte. Gràcies a tot això, aquest any he fitxat amb un nou gran equip: AG2R LA MONDIALE.
Dorian Godon
- Estudiant del Grau en Fisioteràpia
- Ciclista professional AG2R La Mondiale
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili