UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Daniel Marcos Ruiz

Daniel Marcos Ruiz

Daniel Marcos Ruiz
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la UdG, on es va graduar en Fisioteràpia amb premi extraordinari de la 3a promoció del Grau (2011-15). Màster en Salut i Esport en l’especialitat de rehabilitació i readaptació esportiva per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya INEFC – Universitat de Barcelona (2015-16), amb menció honorífica al TFM.

Perfil professional

Fisioterapeuta al centre SOMA de Fisioteràpia i Osteopatia des de 2015, a on treballa en l’anàlisi de biomecànica de marxa, carrera i bicicleta. Està especialitzat en fisioteràpia esportiva i de trauma. Gaudeix d’experiència professional en atenció de fisioteràpia pediàtrica i neurològica a l’Associació de Fisioteràpia i Esport per a la Discapacitat Infantil- AFEDI. Té dilatada experiència com a projectista mecànic, i en disseny industrial 2D-3D i CAD-CAM, (1996-2015).

Publicacions:

Pòster: “Facilitator orthopedic device for children with severe functional and great restriction disabilities of access to sport”. Autors: PhD. A. Puig-Diví; Pt. I. Martí-Terradas; Pt., MsC. D. Marcos-Ruíz. Certamen: 7th VISTA Conference “Securing the future for young para-athletes” organized byInternational Paralympic Committee. Lloc: Girona. Data: 7-10 d’octubre de 2015.

Pòster: “Therapeutic climbing protocol for children with spastic hemiparesis”. Autors: PhD. A. Puig-Diví; Pt., MsC. Marcos-Ruíz; Pt. Navarro; PhD. Fort-Van Meerhaeghe. Certamen: 7th VISTA Conference “Securing the future for young para-athletes” organized by International Paralympic Committee. Lloc: Girona. Data: 7-10 d’octubre de 2015.

Llibres

Revisió científica del llibre: “Biomecánica y patomecánica de la marcha humana”. Registre ISBN: 978-84-608-3692-6. Data: 10 d’octubre de 2015. Ed. AFEDI, Sant Pere, 127, Badalona, 08911, Barcelona.


dmarcos@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Cadenes musculars (2n), Ortesis i Pròtesis (4t), Treball Final de Grau (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2022 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?