UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Jesús Escosa Baixeras

Jesús Escosa Baixeras

Jesús Escosa Baixeras
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciat en Educació Física. Diplomat en Estudis Avançats (DEA).

Abans d’incorporar-se a EUSES, va desenvolupar la seva tasca professional dins de l’àmbit de l’entrenament esportiu com a preparador físic en diferents clubs de bàsquet professional, com el C.B. Granollers i el C.B. Girona.

D’altra banda, va ser professor a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona de l’assignatura de Teoria i Pràctica del condicionament físic (estudis de Magisteri en l’especialitat d’Educació Física). Des del curs 2000 fins a l’any 2010.

Ponent i coordinador a diferents cursos de postgrau i congressos relacionats amb l’entrenament del bàsquet, la readaptació esportiva i la direcció tècnica esportiva.

Les publicacions realitzades en revistes se situen dins de l’àmbit de l’entrenament:

Pradas, R.; Escosa, J. “El juego y su estructura interna en relación con el trabajo de la condición física en primaria” a la revista Tandem de l’editorial Grao. Barcelona. Abril, 2003.
Escosa, J. “Metodologia i pautes de la preparació física en el bàsquet de formació”. Revista Minut ACEB. Revista Oficial Associació Catalana d’entrenadors. 2010


jesus.escosa@cadscrits.udg.edu Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Esports d’equip 2. Bàsquet (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili