UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Maria Teresa Font

Maria Teresa Font

Maria Teresa Font
Professora

Professora d’ EUSES – Centre adscrit a la UdG. Graduada i diplomada en Fisioteràpia i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

Va iniciar la seva carrera professional com a llicenciada en CAFE fent tasques relacionades amb la docència i en l’àmbit de l’entrenament esportiu. Quan es va diplomar com a Fisioterapeuta va sumar els coneixements adquirits en el món de l’esport amb els de patologia mèdica, i es va especialitzar en tècniques actives de Fisioteràpia pel tractament de la postura i del moviment i en el tractament de la incontinència urinària i la rehabilitació del sòl pelvià.

Està formada en el Mètode Schroth, M. Mézières, M. Feldenkrais, M. Pilates, Stretching Global Actiu, Treball abdominal Hipopressiu, Fisioteràpia Obstètrica i de preparació i recuperació del part, tractament de la incontinència urinària i rehabilitació del sòl pelvià, entre d’altres.

Actualment compagina la seva tasca docent amb la pràctica assistencial com a fisioterapeuta, sent la co-directora de 3 centres de fisioteràpia.


tfont@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Cadenes Musculars (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?