UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Anna Ferrusola Pastrana

Anna Ferrusola Pastrana

Anna Ferrusola Pastrana
Professora

Professora d’EUSES, centre adscrit a la UdG. Estudiant de doctorat a la Universitat de Kent (UoK), treballa en el camp de la investigació del Parkinson des del 2017. És graduada en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i va estudiar un Masters by Research en Sport and Exercise Physiology a la Universitat de Bangor.

Actualment està a punt de completar un doctorat que investiga els efectes de l’exercici en persones amb la malaltia de Parkinson. Al llarg de la seva carrera coma  docent, ha exercit de GTA (Graduate Teaching Assistant) en les assignatures de Exercise Prescription, Referral & Rehabilitation, Human Physiology, Fitness Training Methods per la UoK, i de coordinadora de l’assignatura Human Physiology and Disease per Kent’s Digital and Lifelong Learning (UoK).

Durant els últims anys també ha completat la qualificació de “Level 4 Specialist After Stroke Instructor” i ha treballat en programes de rehabilitació per gent que ha sofert un accident cardiovascular (ACV) dirigint sessions d’entrenament, a més de dirigir sessions grupals d’entrenament específic per gent amb Parkinsons durant els últims 4 anys i que segueix dirigint setmanalment a dia d’avui. Ha participat en varis congressos, com l’European College of Sports Science (ECSS) Congress (2019 i 2020) i Future Physiology (2019), entre altres.

 


aferrusola@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Fisiologia de l'exercici 1 (1r); Prescripció d'exercici físic per la salut (3r); Primers auxilis (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?