UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Joaquim Fontané

Joaquim Fontané

Joaquim Fontané
Professor

Professor de l’EUSES – Centre adscrit a la UdG. MSc Sport Management en la Universitat de Loughborough, al Regne Unit, graduat amb el mèrit “*Distinction”. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per EUSES, 4a promoció. Atleta en actiu reconegut amb la Medalla al Mèrit Esportiu pel COE i Campió del Món en Piragüisme d’Estil Lliure.

En els últims anys he dedicat gran part del meu temps a posicionar-me com a expert en l’ensenyament i entrenament de les modalitats més extremes del piragüisme. El meu lema és “teach locally – coach globally” significant que desenvolupo el meu treball d’ensenyament a nivell local treballant amb el Club Piragüisme Salt-Ter, escoles, universitats, instituts o ajuntaments locals, i d’altra banda d’entrenament a nivell internacional, havent fundat la “European Whitewater School” (EWWS), una escola per a joves esportistes d’alt nivell de tot el món. L’EWWS també opera com agència de viatges, organitzant expedicions per a clients de tot Europa.

La meva altra àrea d’especialitat és la gestió i màrqueting Esportiu, havent treballat com a Especialista en Global Partenariats en la companyia Xarxa Bull en la seva seu central a Salzburg.

 


jfontane@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Activitat Física a la natura (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?