- Consultora de dietètica privada
Aquests estudis postobligatoris capaciten per elaborar dietes, controlar la qualitat de l’alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població.
La durada és de 2.000 hores (1.590 en un centre educatiu i 410 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.
Tenen accés directe al cicle les persones que compleixen alguns dels requisits següents:
Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi cal haver complert 19 anys o bé complir-los durant l’any natural en què es realitza la prova.
La formació de l’estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Dietètica es caracteritza per donar resposta a:
M1: Organització i Gestió de l’Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica (60 hores)
M2: Alimentació Equilibrada (270 hores)
M3: Dietoteràpia (240 hores)
M4: Control Alimentari (180 hores)
M5: Microbiologia i Higiene Alimentària (180 hores)
M6: Educació Sanitària i Promoció de la Salut (90 hores)
M7: Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica (240 hores)
M8: Relacions en l’Equip de Treball (60 hores)
M9: Formació i Orientació Laboral (60 hores)
M10: Formació en Centres de Treball (410 hores)
M11: Síntesi (60 hores)
M12: Taller de Cuines (45 hores)
M13: Nutrició Esportiva (45 hores)
M14: Psicologia Aplicada a la Dietètica (60 hores)
La superació d’aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:
Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic superior o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.
Per a més informació, consulteu el Canal Universitats aquí.
Ateses les circumstàncies excepcionals actuals en què no es poden dur a terme les preinscripcions presencials, Centre Garbí ha posat en marxa les preinscripcions de manera online.
Calendari provisional: (possibilitat que el Departament d’Ensenyament modifiqui les dates a causa de la crisi per la pandèmia del COVID-19).
Preinscripcions: del 25 de març al 5 de juny
Matrícules: del 15 al 21 de juliol
Us recordem que la reserva de plaça només s’entendrà efectuada un cop s’hagi validat la realització del pagament de 250,00 € que cal fer al número de compte que trobareu especificat a l’últim apartat del formulari de preinscripció. És molt important que en el moment de fer la transferència feu constar el nom i cognoms de l’estudiant i el nom del cicle formatiu al qual es preinscriu.
La confirmació de plaça, que s’efectuarà via mail, serà comunicada a partir de la data de finalització del termini de preinscripció (5 juny), sobre la base de la data de preinscripció i pagament i atenent als criteris exposats anteriorment. S’exceptuen els alumnes situats en tercera preferència d’admissió a grau superior, els quals rebran la confirmació de plaça l’última setmana de juliol.
Podeu fer-ho a través d’aquest enllaç:
– CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR
– CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ
Tot i el tancament físic de l’escola, les nostres vies d’informació continuen obertes. Ens podeu contactar per:
Web: www.euses.cat
Telèfon: 972 405 130
Whatsapp: 699 902 889
Mail: ciclesformatius@euses.cat / pvila@euses.cat
Videoconferència: pvila@euses.cat
Responsable | ESCOLA SALUT I ESPORT, S.L. +info |
Finalitats |
|
Drets | Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, com s’explica en la “Informació Addicional”. +info |
Informació Addicional |
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en el revers d’aquesta clàusula. +info |
Responsable | ESCOLA SALUT I ESPORT, S.L. +info |
Finalitats |
|
Drets | Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, com s’explica en la “Informació Addicional”. +info |
Informació Addicional |
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en el revers d’aquesta clàusula. +info |