UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Estefania Plans Salas

Estefania Plans Salas

Estefania Plans Salas
Coordinadora del Grau

Coordinadora del Grau en Fisioteràpia i professora del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES – Centre adscrit a la UDG. Graduada en Ciències de l’Activitat física i de l’Esport. Graduada en Fisioteràpia. Postgrau en Malalties Mentals i Alteracions de Conducta en Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Els darrers anys els ha dedicat a treballar en l’àmbit de la salut i l’exercici físic per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, ideant, coordinant i impulsant el projecte de la Fundació ELNA per a la diversitat funcional de Girona. Actualment és responsable de la promoció del mateix projecte i del desenvolupament de les tasques de salut associades. També treballa a l’associació Sant Tomàs de Vic com a tècnica per a persones amb discapacitat intel·lectual amb trastorns de conducta.

Ha participat en el projecte PRINPAR per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Universitat de Girona dinamitzant sessions esportives i inclusives per als joves universitaris (Servei d’Esports de la UDG). Vinculada a projectes de cooperació com a fisioterapeuta per a infants amb paràlisi cerebral i discapacitat intel·lectual en centres d’educació especial de l’Índia.


eplans@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?