UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Marc Quintana Recasens

Marc Quintana Recasens

Marc Quintana Recasens
Professor

Professor d’EUSES – Centre adscrit a la UdG. Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Ha realitzat un Màster en Rendiment Esportiu, Tecnificació i Alt Nivell.

És Entrenador Nacional de futbol, esport en el qual ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional. Ha format part de l’Àrea de Metodologia del FC Barcelona sota la direcció del Paco Seirul·lo. A més, té experiència internacional com a Coordinador Tècnic de la Barça Academy de la zona d’EMEA (Europa – Orient Mitjà – Àfrica). Paral·lelament, ha entrenat a esportistes de competició vinculats sobretot al món del motor. També ha col·laborat amb diferents entitats que promouen la inclusió esportiva de persones amb discapacitat intel·lectual.

Ha participat com a ponent en cursos i màsters de formació específica de futbol, sent coautor de varis d’ells, vinculats, sobretot, a l’optimització del jugador en el futbol formatiu.

 


mquintana@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Desenvolupament motor i iniciació esportiva (1r) i Esports d'Equip 1: Futbol (2n); Teoria de l'Entrenament 1 (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?