UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Josep Oriol Sallent Bonaventura

Josep Oriol Sallent Bonaventura

Josep Oriol Sallent Bonaventura
Professor

Professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES, centre adscrit a la UdG.

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport i Doctor en Turisme, Dret i Empresa. És membre del Grup de Recerca Organizational Networks and Innovation in Tourism (ONIT) de la UdG.

La seva tesi doctoral porta per títol “Esdeveniments Esportius i generació de Xarxes Turístiques Esportives”. Les principals aportacions de la seva recerca se centren en els esdeveniments esportius i en els seus impactes en xarxes relacionals. Les publicacions, tant nacionals com internacionals, se situen en revistes i congressos de l’àmbit del turisme i l’esport.

Sallent, O. (2008) “L’activitat física i la contemplació del paisatge” a AAVV, Paisatge i salut. Observatori del Paisatge de Catalunya. Barcelona

Farías, E., & Sallent, O. (2009) “El impacto ambiental de las actividades físico-deportivas en el medio natural. El caso de la práctica del Mountain Bike o bicicleta todo terreno” a Retos, 16 (31-35)

Sallent, O., Palau, R., & Guia, J. (2011) “Exploring the Legacy of Sport Events on Sport Tourism Networks”, a European Sport Management Quarterly, 11:4, (397-421) (col·laboració amb Palau, R i Guia, J.)

Sallent, O. (2011) “Generation of cohesive social networks in Nautical Sports Tourism Destinations. – Banyoles as a case study”, a Prats, Ll. (ed.) Cultures and Histories of Tourism.


osallent@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Recreació, oci i turisme (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?