UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Gemma Solà Noguer

Gemma Solà Noguer

Gemma Solà Noguer
Professora

Professora d’EUSES, centre adscrit a la UdG, des de 2002. Fisioterapeuta – osteòpata i Rpgista, responsable del centre FisioIntegral ( Girona i L’Escala) des de 2000.

Especialitzada en el camps del sòl pelvià, obstetricia i ginecologia. Teràpia d’Inducció Miofascial, Concepte Sohier. Formada en Fisioteràpia Infantil segons el concepte Bobath i en Osteopatia pediàtrica i formació de teràpia regenerativa (PNI).

Anteriorment ha estat treballant en diferents àmbits, entre altres, com a fisioterapeuta en el camp de traumatologia a Mutual Cyclops, (1992-2002). En el camp de fisioteràpia infantil al CDIAP Alt Empordà i a l’Escola de Palau de Girona (departament d’ensenyament) (1993-2000). Fisioterapeuta responsable de la Unitat de Sòl Pelvià de GDM i Clínica Aliança de Girona ( 1998-2003).

Docent, com a fisioterapeuta, a diversos cursos organitzats pel Departament d’Ensenyament de Catalunya.

En la seva trajectòria ha fet vàries publicacions a revistes locals i al Punt Diari i intervencions en programes de comunicació (televisió, ràdio). També ha realitzat xerrades i tallers informatius i divulgatius de la importància del sòl pelvià a diferents entorns.


gsola@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Fisioteràpia en Especialitats Clíniques: urologia (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2022 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?