UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Pere Iglesias Chamorro

Pere Iglesias Chamorro

Pere Iglesias Chamorro
Coordinador de la Formació Continuada i de postgrau de CAFE.

Professor del Grau en Fisioteràpia i Coordinador de la Formació Continuada i de postgrau de Fisioteràpia i CAFE d’EUSES, centre adscrit a la UdG.

Graduat i diplomat en Fisioteràpia (2010 i 1995).

Màster Universitari en Investigació en Medicina Clínica per la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2021) i Màster d’aprofundiment en la dissecció anatòmica i estudis avançats del cos humà per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut  de Bellvitge, de la Universitat de Barcelona (2018).

Doctorant en Medicina i Investigació Traslacional, per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, en la línia d’investigació de Fisiopatologia de les Malalties Medico-quirúrgiques.

Especialitzat en la patologia traumàtica i postquirúrgica de l’aparell locomotor, compagina la seva tasca docent amb la pràctica assistencial com a fisioterapeuta, sent el codirector de 2 centres de fisioteràpia.

En l’àmbit de les tasques d’organització i coordinació, cal fer esment de la seva aportació dissenyant, desenvolupant i dirigint els Serveis de Fisioteràpia de diferents clubs esportius i residències geriàtriques, així com de certàmens esportius amb participació internacional.


piglesias@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?