UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Jorge Cazorla González

Jorge Cazorla González

Jorge Cazorla González
Professor

Professor d’EUSES, centre adscrit a la UdG. Graduat en Fisioteràpia per EUSES-UdG (juny 2013). Postgrau en Fisioteràpia Pediàtrica per la Universitat Internacional de Catalunya (juny 2014). Màster Universitari en Investigació Translacional en Fisioteràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Cantàbria (setembre 2016).

Ha exercit de fisioterapeuta al centre San Lázaro (Vigo), de fisioterapeuta en el centre pediàtric ESPPAI (Girona). És col·laborador docent honorífic en el Grau en Fisioteràpia d’EUSES en el mòdul de Pediatria (3er) i Orientació Universitària (1r), setembre 2013-juny 2014. Investigador: Competència Motriu, Obesitat i Hàbits de Vida Saludables.

Publicacions:

Cazorla González JJ, Cornellà i Canals J. Un proyecto terapéutico: las posibilidades de la fisioterapia en el tratamiento multidisciplinar del autismo. Rev de Psiquiatría Infanto – Juvenil. 2013;30(4):26-35.

Cazorla González JJ, Cornellà i Canals J. Las posibilidades de la fisioterapia en el tratamiento multidisciplinar del autismo. Rev Pediatr Aten Primaria. 2014;16:85.e37-e46.

Presentacions orals:

Jorge J Cazorla González, Josep Cornellà i Canals. Trastorno del espectro autista: Trabajando junto con el fisioterapeuta. XXI Congreso Español de Pediatría Social. Madrid 2013.

Jorge J Cazorla González, Josep Cornellà i Canals. Tratamiento fisioterapéutico precoz del niño con Autismo Infantil. IV Sesión Científica Inter-Universitaria de la Societat Catalano-Balear. Barcelona 2013.

Jorge J Cazorla González, Josep Cornellà i Canals. Evitando diferencias: Propuesta de un tratamiento integrado y multidisciplinar de los niños con Trastorno del Espectro Autista. IV Congreso Nacional de Enfermería y Salud Escolar. Girona 2013


jcazorla@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Fonaments de Fisioteràpia (1r), Valoració en Fisioteràpia (1r), Fisioteràpia en especialitats clíniques: Pediatria (3r), Treball Final de Grau (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?