UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Adrià Martín López

Adrià Martín López

Adrià Martín López
Director del Grau

Director del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Màster en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment està realitzant la seva tesi doctoral que té com a títol: Factors de la política esportiva que condueixen a l’èxit internacional de l’esport paralímpic.

Ha treballat com a tècnic a l’Observatori Català de l’Esport en l’INEF de Catalunya durant el període 2009-2012 i, actualment, forma part del seu comitè d’experts i expertes. És membre de la junta directiva de l’Associació Espanyola d’Investigació Social Aplicada a l’Esport (AEISAD) i membre del comitè d’experts i expertes del Observatorio Colombiano del Deporte.

Ha participat en les següents publicacions:

Puig, N; Junyent, R; Martín, A; Vicens, C. (2011): L’esport a Catalunya 2010. Informe Observatori Català de l’Esport. Barcelona: Secretaria General de l’Esport.

Puig, N.; González, S.; Martin, A. (2011). “The Open System of Sport in Catalonia. An Updated View” In specialissue of Lancillotto&Nausica.

Burriel, J.C. i Martín, A. (2010). “Esport i programes”. A El Periódico de Catalunya, 11.430: 13.

Ha participat com a investigador en diferents projectes de recerca  sobre gestió i polítiques esportives on destaca  el projecte Sport Policy factors Leading to International Sporting Success (SPLISS) finançat pel Consejo Superior de Deportes.


amartin@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Història i fonaments socio-culturals de l'AF i l'Esport (1r); Disseny, intervenció i avaluació en l'educació física i l'esport (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2022 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?