UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Sònia Marcos Ruiz

Sònia Marcos Ruiz

Sònia Marcos Ruiz
Professora

Professora de Grau en Fisioteràpia a EUSES. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Diplomada en Fisioteràpia, Màster en Bioètica; actualment Doctoranda. Acreditació AQU (2009) com a professora col·laboradora en l’àmbit de Ciències Mèdiques i de la Salut.

Compagina la seva tasca docent a EUSES i a la Fundació UdG amb el treball al centre Soma fisioteràpia i osteopatia del que és fundadora, fisioterapeuta i osteòpata. És professora en d’altres formacions continuades a l’àrea de pediatria, pre i post part, hidroteràpia per a nadons, cos-consciència i bioètica a fisioteràpia a Catalunya i Espanya. Fins a l’any 2000 va treballar com a fisioterapeuta a diferents de centres: Hospital Dr. Josep Trueta, Centre Atenció Primària Güell (Girona), Clínica Bofill, Gabinet Mèdic de Girona i Escola Educació Especial “Els Joncs”. Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Alt Empordà. Mútua Laboral Fraternitat. Mutual Cyclops. Fundació Joan Riu. Centre de Reumatologia i Medicina de l’Esport Dr. R. Soler.

Des del 1994 i fins a l’actualitat ha participat en congressos nacionals i internacionals com a ponent i presentant comunicacions.

Les seves línies de recerca i publicacions estan centrades en pediatria, psicomotricitat, hidroteràpia a pediatria i bioètica. Ha participat en programes divulgatius de fisioteràpia pediàtrica (ràdio).


smarcos@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Cadenes musculars (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?