UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Anna Jordana

Anna Jordana

Anna Jordana
Professora

Professora d’EUSES – Centre adscrit a la UdG. Doctora en Psicologia de la Salut i de l’Esport per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Graduada en Psicologia i màster en Neurociències. Ha realitzat el curs intensiu European Master in Sport & Exercise Psychology a Trikala (Grècia) i la formació en Teràpia Racional Emotiva Conductual (Institut RET). La seva estada d’investigació l’ha desenvolupada al grup Sport Psychology & Mental Support de la Vrije Universiteit Brussel (Bèlgica)

Des del 2016 és membre del Grup d’Estudis en Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física i de l’Institut de Recerca en l’Esport, ambdós de la UAB. Ha realitzat docència al Grau de Psicologia i al Màster Oficial en Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física de la UAB, i és professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha treballat al Servei d’Atenció a l’Esportista del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. A més, és representant Nacional de l’European Network of Young Specialists in Sport Psychology (ENYSSP) i sòcia de l’European Federation of Sport Psychology (FEPSAC) i de l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport (ACPE).

Ha participat en un total de 10 projectes de recerca, cinc de la convocatòria Erasmus+ Sport, dos de la convocatòria Retos I+D, dos finançats per l’International Olympic Committee i un pel Parlament Europeu. També ha participat en els principals congressos científics nacionals i internacionals de la disciplina, amb un total de 28 participacions en 15 congressos, de les quals han resultat 10 publicacions amb avaluació externa i 3 premis, dos per pòster i un per comunicació oral. També col·labora com a revisora de revistes científiques JCR de l’àmbit i en diferents convenis amb clubs esportius.

El seu tema principal d’investigació i pràctica és el paper de les creences racionals i irracionals, així com del perfeccionisme, al llarg de les carreres esportives dels i les (ex)esportistes d’elit. No obstant, també participa en la recerca d’altres àrees d’interès (e.g., esport femení, activitats de rendiment, carrera dual). Ha publicat 10 articles científics, on hi destaca el resultant de la seva tesi doctoral a la revista de Q1 International Review of Sport and Exercise Psychology (IF JCR = 20.652):

Jordana, A., Turner, M. J., Ramis, Y., i Torregrossa, M. (2020). A systematic mapping review on the use of Rational Emotive Behavior Therapy (REBT) with athletes. International Review of Sport and Exercise Psychology, 1-26. https://doi.org/10.1080/1750984X.2020.1836673


ajordana@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Psicologia aplicada a l'AF i l'esport (1r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?