UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Canal ètic

Canal ètic

Introducció
ESCOLA SALUT I ESPORT, S.L. (en endavant, EUSES, o bé l’empresa), creu que el comportament en el lloc de treball defineix tant a les persones com a l’empresa, i és per això que espera que la conducta de l’organització i de les persones vinculades a ella, no tan sols respecti la legislació vigent i el seu govern corporatiu, sinó que també respongui als principis ètics i de responsabilitat socials d’acceptació general.

Compromís i principis

En aquest codi ètic es recull el compromís d’EUSES amb els principis de compliment, ètica i transparència empresarial en tots els àmbits d’actuació, establint un conjunt de principis i pautes de conducta dirigits a garantir el comportament just i responsable de tots els treballadors de l’empresa, independentment de la seva posició jeràrquica, i ubicació geogràfica o funcional.Us podeu descarregar l’última versió del document del Codi Ètic en aquest enllaç: Codi Etic

 

El Canal Ètic

El Canal Ètic té com a objectiu fomentar el compliment de la legalitat i les normes de conducta establertes en el Codi Ètic i en el reglament intern del Comitè de Compliance.

La creació del Canal Ètic s’entén sense perjudici de qualsevol altre mecanisme o canal que s’estableixin conforme el sistema de govern corporatiu.

El Canal Ètic és un canal transparent per comunicar, per part dels treballadors o tercers interessats, conductes que puguin implicar la comissió d’alguna irregularitat o d’algun acte contrari a la legalitat o a les normes, o bé per consultar dubtes que puguin sorgir sobre la seva interpretació.

EUSES es compromet a tractar en tot moment les dades de caràcter personal rebudes a
través del Canal Ètic de forma absolutament confidencial i d’acord amb les finalitats previstes.

Per adreçar les vostres preguntes, dubtes, queixes de males conductes, discriminació, assetjament, o altres qüestions al Canal Ètic, podeu dirigir-vos per email al correu:

canaletico@euses.cat

Aquest correu el controla el nostre Compliance Officer i les queixes es tracten anònimament.

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?