Els estudiants de 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Dietètica del Centre Garbí han visitat aquest dimecres les instal·lacions del Molí de Pals, l’epicentre de la producció d’arròs de les comarques gironines. L’activitat s’ha emmarcat dins l’assignatura de C2 Alimentació Equilibrada que imparteix el professor Albert Abilla. La sortida va permetre conèixer i veure de primera mà un dels cereals més importants de la nostra dieta, tant pel que fa a composició nutricional com pel que fa a sostenibilitat i Km. 0.
Els estudiants van conèixer el cultiu i la producció. A més, es van poder endinsar en la planta pilot i veure com l’arròs que es recol·lecta es converteix en l’arrós que posteriorment es consumeix. La sessió també va permetre veure les diferències entre un arròs integral i un de refinat a nivell dietetètic-nutricional, que son les variants que es cultiven. Finalment, es va poder realitzar un tast de diferents cerveses i licors elaborats amb arròs.