Aquest passat dijous 15 de juny, les professores del Centre Garbí Abril Teixidor, Cinta Rigau i Anna Casanovas van presentar la comunicació “Elaboració d’un taller de nutrició per a persones amb discapacitat intel·lectual” a les XI Jornadas de Innovación Docente de la Universidad San Jorge (USJ) de Saragossa.
La comunicació estava emmarcada dins la categoria no universitària i la temàtica Aprenentatge-Servei, ja que es desenvolupava l’activitat que els alumnes del 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica van poder experimentar durant el curs 2022-2023 en el marc de l’assignatura de Dietoteràpia, juntament amb els alumnes de la Fundació Tresc de Girona.
L’Aprenentatge-Servei és una metodologia didàctica que articula el procés d’aprenentatge amb el servei a la comunitat, de manera que els participants aprenen coneixements, habilitats, actituds i valors. En definitiva, aprenen a ser competents essent útils pels demés.
Les Jornadas de Innovación Docente de la USJ compten amb un nombre important de participants de tot el territori espanyol que presenten tant comunicacions com pòsters sobre pràctiques innovadores en l’educació. A més a més s’ofereixen ponències amb tècniques per implementar a les aules tant universitàries com no universitàries.