Els alumnes de 2n curs del CFGS de dietètica han dut a terme aquest dijous un taller sobre nutrició i alimentació saludable que ha anat adreçat a usuaris de la Fundació Tresc de Girona. L’activitat s’ha emmarcat dins les assignatures de C3 Dietoteràpia i C8 Relacions en l’àmbit de treball, i ha estat dirigida per les professores Abril Teixidor, Cinta Rigau i Anna Casanovas.
El taller de nutrició ha ensenyat, mitjançant cinc activitats diferents, quins eren els aliments més sans i quins els menys sans, com havien de preparar els esmorzars per tenir energia per tot el dia, com havien de preparar-se els àpats principals (dinar i sopar) i quins canvis en les preparacions culinàries havien de fer en els aliments per convertir-los en aliments sans.
La jornada ha estat molt educativa tant per als membres de la Fundació Tresc de Girona, que han après moltes coses de com i què menjar; i per als alumnes del Cicle. Ja que han practicat algunes de les habilitats competencials i transversals pròpies dels estudis explicades a classe.