Directora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica a EUSES –Campus de Salt, centre adscrit a la Universitat de Girona.
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica (Universidad de Navarra), Màster en Promoció de la Salut per la Universitat de Girona, Màster en Planificació i disseny de centres sanitaris per la Universitat Oberta de Catalunya.
En l’ambit professional ha treballat com a nutricionista en empreses de càtering escolar i hospitalari, com a nutricionista clínica en consulta privada i hospitalària i com a docent de cicles formatius a Centre Garbí, i com a conferenciant en diverses escoles i universitats impartint seminaris relacionats amb la salut i l’alimentació.
Forma part del grup de Professionals per a la promoció de la salut de Girona, com a membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat).
Ha participat en les següents publicacions:
Casanovas-López, Ana; Rigau Ventura, Cinta; Teixidor Casellas, Abril. Buenas prácticas de Innovación Docente en el Espacio Europeo de Educación Superior. XI, pp. 25 – 56. (Espanya): 2024.