UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Alex Salas Castellà

Alex Salas Castellà

Alex Salas Castellà
Professor

Professor de l’EUSES – Centre adscrit a la UdG. Màster Gestió y Direcció Esportiva (Sports Management) Universitat Pompeu Fabra-BSM . Màster en Emprenedoria i Innovació (Startup Innovation) a la EAE Business School. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’EUSES. Entrenador 2n DAN de JUDO (RFEJyDA).

Tota una vida dedicada al judo incorporat al tatami amb tan sols 4 anys desenvolupant-me com a practicant/competidor de judo, on amb 15 anys vaig començar amb la formació compaginant a temps parcial amb el rendiment esportiu. Medallista nacional a la lliga nacional primera divisió espanyola de judo en categories Sub21 i Absoluta. En els últims anys he dirigit juntament amb Girona-Judo projectes basats en la formació i estratègia del club; Reestructuració de la metodologia esportiva, Definició d’una planificació estratègica, cap de tecnificació esportiva, Definició d’un programa d’entrenament físic i preventiu…

En l’àmbit professional he recorregut gran part de les àrees operatives d’un club esportiu fins a arribar a les àrees més estratègiques. Actualment, concentro les meves energies en projectes basats en la gestió i innovació esportiva com ara NORTH 3, compaginant paral·lelament amb la direcció i gestió de Girona-Judo.

Tot aquest procés d’aprenentatge ha anat sempre agafat de la mà dels principis del judo; Jita Kyoei (Ajuda i prosperitat mútua entre persones) i Seriyoku Zenriu ( Màxima eficàcia).

 


asalas@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Esports d'Adversari, Judo (1r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?