Aquest divendres, estudiants de batxillerat i de cicles formatius que estan interessats a realitzar algun dels graus que ofereix l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport s’han acostat fins al Campus de Salt per conèixer les instal·lacions i rebre informació sobre els estudis que volen realitzar a partir del curs 2024/25, aprofitant la Jornada de Portes Obertes que organitza la UdG.
Per fer-ho el màxim de flexible i per intentar que tots els estudiants poguessin tenir la informació més precisa, un ampli equip de l’EUSES amb integrants de direcció, coordinació acadèmica i administració ha planificat una jornada amb diferents visites guiades i dues sessions de cadascun dels tres graus que ofereix l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport: els ja consolidats de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i de Fisioteràpia (s’hi ha inclòs la Doble Titulació: CAFE+Fisioteràpia); i el que ha estat la novetat de l’exercici 2024/25 que és el Grau en Nutrició humana i dietètica i que en el curs 2025/26 viurà la seva segona edición. Aquest grau, que es semipresencial, té com a objectiu formar professionals amb una sòlida formació de base
El desplegament de l’EUSES l’han encapçalat els directors dels Graus (Adrià Martín, Ernest Esteve i Anna Casanovas), coordinadors (Ivan Ribas, Quim Llorella, Estefania Plans i Raquel Valldosera) i personal d’administració (Teresa Fernández i Albert Deulofeu). Després de rebre informació en sessions teòriques, els estudiants han pogut formular preguntes sobre dubtes i inquietuds