Víctor López Ros | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Víctor López Ros

Víctor López Ros

Víctor López Ros
Professor

Professor Titular d’Universitat amb docència a EUSES i a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (UdG). Doctor en Psicologia per la Universitat de Girona i Llicenciat en Educació Física per l’INEF de Barcelona. Postgraduat en Biomecànica de l’Aparell Locomotor i en Introducció a la Medicina de l’Educació Física i l’Esport, tots dos per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Ha estat el coordinador en la UdG del programa de doctorat interuniversitari Educació Física i Esport: Didàctica i Desenvolupament Professional, i en l’actualitat és director de la Càtedra d’Esport i Educació Física- Centre d’Estudis Olímpics de la UdG. Membre de l’Institut de Recerca Educativa de la UdG i del grup de recerca reconegut Cultura i Educació (2017SGR0019).

Ha dirigit 4 tesis doctorals, 2 d’elles amb esment internacional, i ha participat en més de 10 projectes competitius de recerca, alguns com a investigador principal. Revisor de revistes científiques i membre del comitè científic de congressos internacionals, ha publicat capítols de llibres, articles i ha coordinat obres col·lectives.

Té experiència en esport de formació, tecnificació i alt rendiment, i en l’actualitat treballa amb esportistes d’alt rendiment, així com en la formació de professorat i d’entrenadors.


vlopez@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Esports d’equip 1 – Tàctica (2n), Innovacions en l’ensenyement de l’educació física (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili