UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Raquel Font Lladó

Raquel Font Lladó

Raquel Font Lladó
Professora

Raquel Font Lladó és llicenciada en Educació Física (2001) i doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (2007).

Actualment és professora del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES-centre adscrit a la Universitat de Girona, i investigadora del Grup Physical Activity and Sport Research (PHAS Research).

El seu principal interès científic versa sobre el desenvolupament motor al llarg de la vida i la promoció d’un estil de vida saludable a través de l’activitat física a les primeres edats. Porta més de 10 anys formant i assessorant professors i entrenadors en la programació de l’educació física i la iniciació esportiva.

Ha participat de manera activa en projectes de recerca d’àmbit nacional i internacional i ha realitzats dos estades de recerca a Costa Rica i Regne Unit. Ha estat autora d’algunes publicacions sobre el paper de l’Educació Física i l’esport en la promoció de la salut i la construcció de la personalitat moral i emocional del nen.

Darrerament ha participat en alguns congressos internacionals amb intervencions com les que s’apunten a continuació: Central obesity and biological maturity as determinants of the centre of pressure path length (Praga, 2019), An integrated neuromuscular training to improve motor competence in primary school children (Dublin, 2018), Infant crawling as a potential modulator of the association between sleep and obesity parameters at 8 years of age (Dublin, 2018), PEHC – Physical Education Health and Children. Un proyecto educativo comunitario para prevenir la obesidad infantil (Granada, 2018). PEHC- Physical Education Health and children. Formació interdisciplinar en recerca pels graus de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Fisioteràpia (Girona, 2018), Childhood physical activity correlates with thalamus volume and verbal memory in healthy adult subjects (Long Beach, 2017), Physical activity during childhood positively affects structural brain connectivity in adulthood (Ruhr, 2017) Exploring athletes automatic self instructions (Barcelona, 2013). Els temes més tractats a les seves publicacions són: Motor development (Apunts de Medicina de l’Esport, 2016), Self-talk interventions (Sport Psychologist, 2016), Emotions (Estudios de Psicologia, 2015) I (Revista de Psicología del Deporte, 2014).


rfont@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Jocs i Habilitats Motrius Bàsiques (1r), Desenvolupament motor i inciació esportiva (1r), Programació dels ensenyaments en el sistema educatiu (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2022 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?