UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Pep Casadevall Sayeras

Pep Casadevall Sayeras

Pep Casadevall Sayeras
Professor

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Blanquerna, URL). Màster i Postgrau en Readaptació a la Activitat Física i la Competició Esportiva (EUSES, UdG). Màster Oficial en Activitat Física, Salut i Rendiment Esportiu (Blanquerna, URL).

A nivell acadèmic,, és professor a EUSES (centre adscrit a la Universitat de Girona) en el grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i en el Màster de Readaptació a l’Activitat Física i a la Competició. Anteriorment va ser professor en el curs oficial universitari Valoració funcional i metodologia d’entrenament neuromuscular integrat en joves esportistes realitzat a EUSES-Terres de l’Ebre (centre adscrit a la URV) EL 2017 va realitzar en una sessió teòrico-pràctica de valoració amb tecnologia rotacional a EUSES-Girona (centre adscrit a la UdG) en l’assignatura de 2018.

Des del 2012 ha estat vinculat al món de la readaptació i al rendiment esportiu. Primerament com a responsable de l’Àrea de Readaptació de Lesions al Departament de Ciències de l’Esport de la l’Acadèmia Sánchez-Casal (Barcelona) i com a preparador físic en categories de formació al Club Bàsquet l’Hospitalet (Barcelona). Posteriorment, com a readaptador de lesiones y preparador físic amb diferents àmbits, perfils i nivells d’esportistes a Novaelite Sport Performance Innovation (Barcelona) i, finalment, com readaptador de lesions de llarga durada a l’Àrea de Salut i Rendiment del Basket Almeda (secció femenina).

Actualment treballa com a preparador físic en el programa de bàsquet Segle XXI (Blume, Esplugues de Llobregat), de preparador físic amb tennistes professionals (WTA i ITF) a ProAB Team Tennis Academy (Barcelona) i a Ipsum Sports Services (Barcelona) com a readaptador i preparador físic de força amb futbolistes professionals i en formació de Divisió d’Honor, a més de ser el responsable del desenvolupament de les valoracions neuromusculars.

 


pcasadevall@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Noves tendències i mètodes de valoració en l’activitat física i l’esport (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2022 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?