Olga Hernández Serrano | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Olga Hernández Serrano

Olga Hernández Serrano

Olga Hernández Serrano
Professora

Professora d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciada en Psicologia; Màster Oficial en Psicologia de la Salut; Màster Universitari en Formació del Professorat d´Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Idiomes. Títol Expert Universitari en Habilitats i Competències Professionals. Doctora en ‘Psicologia de la Salut’ per la UMH (Universidad Miguel Hernández d’Elx). Acreditada per l’ANECA (Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación).

Actualment, Olga Hernández Serrano és personal docent en el Grau de Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (escola adscrita a la Universitat de Girona). Treballa com a docent en l’àmbit universitari des de l’any 2008 i des de l’any 2014 col·labora amb l’Institut de Recerca sobre Qualitat de Vida, grup de recerca en Psicologia de la Salut (reconegut com a grup consolidat per la Generalitat de Catalunya), de la Universitat de Girona. Participa en una de les principals línies d’investigació centrada en les addiccions i els comportaments de risc i prevenció. Els resultats de les investigacions estan sent publicats en revistes científiques nacionals i internacionals de reconegut prestigi i en congressos especialitzats.


ohernandez@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Psicologia (2n), Metodologia (3r), Treball de fi de Grau (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili