Míriam Barra Canaleta | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Míriam Barra Canaleta

Míriam Barra Canaleta

Míriam Barra Canaleta
Professora

Professora del Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’EUSES – Centre adscrit a la UdG. Màster en Activitat Física i Salut, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i diplomada en Magisteri especialitat d’Educació Física.

S’ha dedicat a la docència de l’Educació Física passant pels diferents nivells educatius (des de l’etapa infantil fins a la universitària) on ha conegut de primera mà el paper de l’escola inclusiva.

Pel què fa a l’àmbit esportiu, fa més de sis anys que és coordinadora de la secció d’Esport Adaptat del G.E.I.E.G, on també desenvolupa el paper d’entrenadora d’atletisme adaptat i d’esport adaptat de base.

És classificadora nacional esportiva de persones amb paràlisi cerebral i lesió cerebral.

També exerceix com a àrbitre i jutge de diferents esports adaptats i específics: àrbitre de Boccia i jutge d’Slàlom de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i àrbitre nacional de Rugbi en cadira de rodes de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física.


mbarra@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Pràctiques externes (4t) i Treball Final de Grau (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili