Martí Casals Toquero | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Martí Casals Toquero

Martí Casals Toquero

Martí Casals Toquero
Professor

Professor del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’EUSES. Doctor en Estadística en el camp de l’epidemiologia (Dept Salut Pública. Facultat de Medicina (UB). Actualment també és professor agregat a la Facultat de Medicina UVIC-UCC i associat al grau d’Infermeria a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Gran part de la seva experiència com a investigador i també com a bioestadístic és de l’àmbit de l’Epidemiologia, Estadística, Medicina Esportiva i també de l’àmbit de Ciències de l’Activitat Física i Esport.

Es considera un bioestadístic esportiu, i actualment dóna formació al Màster RETAN (INEFC Barcelona; Universitat de Barcelona (UB)) a l’assignatura de “Basketball Analytics”.

És membre de la junta de la Societat Catalana d’Estadística i també component del grup de recerca Sport Performance Analysis Research Group (UVIC).

Els seus principals treballs de recerca relacionats amb l’esport:

Casals M, Finch C. Sports Biostatisticians – a critical member of all sports science and medicine teams for injury prevention. Injury Prevention. DOI: 10.1136/injuryprev-2016-042211

Casals, M., Martínez, J. A., Caylà, J. A., & Martín, V. (2015). Do Basketball Players Have a High Risk of Pulmonary Embolism? A Scoping Review. Medicine and science in sports and exercise.

Casals M, & Martinez J. A. (2013). Modelling player performance in basketball through mixed models. International Journal of Performance Analysis in Sport, 13(1), 64-82.


mcasals@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Estadística i metodologia de la investigació aplicada a l’activitat física (1r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili