UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Marta San Millán Alonso

Marta San Millán Alonso

Marta San Millán Alonso
Professora

Professora d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciada en Biologia i Màster en Antropologia Física: biodiversitat i evolució humana, tots dos per la Universidad Autóinoma de Madrid. Va obtenir el Doctorat amb menció internacional a la Universitat de Barcelona sobre la variabilitat de la pelvis humana i el seu procés de senescència amb aplicacions en Antropologia i Medicina Forense.

En el camp professional, ha col·laborat en la docència d’assignatures de la Facultat de Biologia de la Universidad Autónoma de Madrid i ha treballat com a professora associada a la Universitat de Barcelona impartint diferents assignatures dels graus de Biologia, Biomedicina, Arqueologia i Ciències Ambientals. A més, compta amb l’acreditació com a professora d’ANECA i ha participat activament en el Grup d’Innovació Docent Consolidat de Biocultura (Universitat de Barcelona). Els resultats van ser presentats en el IX Congrés Internacional de Docència i Innovació (CIDUI) l’any 2016. La seva àrea d’investigació principal és l’estudi de la variabilitat morfològica de l’esquelet humà, especialment en relació a les seves implicacions evolutives, biomecàniques i forenses.

Ha publicat capítols de llibre i articles en revistes amb alt factor d’impacte (Journal of Archaeological Science, Journal of Human Evolution, International Journal of Legal Medicine, Forensic Science International). Ha participat com a organitzadora i com a ponent en diferents congressos tant nacionals com internacionals i col·labora de forma activa com revisora de revistes indexades a JCR en el camp de l’Antropologia Física.

D’altra banda, ha realitzat diverses estades en centres d’investigació estrangers i ha participat i treballat en diferents campanyes d’excavació de restes òssies d’origen antropològic.


msanmillan@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Antropologia (2n), Legislació, Salut Pública i Administració Sanitària (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?