UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Josep Campos Rius

Josep Campos Rius

Josep Campos Rius
Professor

Professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciat en Educació Física i Entrenador Nacional de Tennis i Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. També, és professor de Grau i en diversos postgraus i màsters universitaris de tennis, d’entrenament i de formació del professorat d’Educació Física en d’altres universitats. Membre Expert d’I-Coach, de la Federació Internacional de Tennis. Membre del Comitè Nacional de Docència i Recerca de la Real Federación Española de Tenis. Membre del Comitè Científic de la Revista Apunts: Educació Física i Esports. Membre del Consell Assessor a la Revista E-Coach: Revista electrónica del técnico de tenis. Revisor a Sportis: Revista Técnico Científica del Deporte Escolar, Educación Física y Psicomotricidad.

Abans d’incorporar-se a EUSES havia estat director de l’Àrea de Docència i Recerca a la Federació Catalana de Tennis durant més de 10 anys i també i director del Departament de Promoció de Babolat VS España, S.A. dels anys 2001 a 2005.

La seva Tesi Doctoral es titula “Les competències professionals de l’entrenador de tennis. La visió dels seus formadors a nivell internacional”.

Publicacions més rellevants:

Sebastiani, E., Campo, L. i Rubio, L. (Coord.). (2014). Aprendizaje, Servicio y Educación Física. Compromiso. Barcelona: IndePublicaciones.

Campos, J. i Aguado, J. (2014). Iniciació a la dinamització del tennis als centres penitenciaris. Barcelona: Generalitat de Catalunya.

Campos, J.; Font, M.; Guerrero, S. i Huguet, Q. (2012). Educación en valores en las etapas de formación en el tenis. E-coach. Revista Electrónica del Técnico de Tenis, 14, 10-18.

Campos, J.; Vázquez, J. i Guerrero, S. (2012). El tenis playa ¿una nueva modalidad? (I). E-coach. Revista Electrónica del Técnico de Tenis, 12, 18-25.

Campos, J. i Llinàs, M. (2012). Qué competencias requiere la práctica eficaz de un deporte: Análisis de las competencias por deportes. A E. M. Sebastiani i D. Blázquez (Eds.). Cómo formar un buen deportista. Un modelo basado en competencias (pp. 65-85). Barcelona: INDE Publicaciones. ISBN: 978-9729-305-1.

Sanz, D. y Campos, J. (2011). La formación de técnicos en España y competencias profesionales del técnico de tenis. E-coach. Revista Electrónica del Técnico de Tenis, 12, 6-14.


jcampos@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Esports d’Adversari – Tennis (1er Curs)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2022 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?