UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > José Miguel Sánchez Muro

José Miguel Sánchez Muro

José Miguel Sánchez Muro
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciat en Medicina i Cirugia a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1977. Títol de metge especialista en Pediatria per la Universitat de Barcelona el 1982. Màster en Endocrinología, Metabolisme i Nutrició Pediàtrica a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2002. Expert Universitari en vacunes en atenció primària per la Universitat Complutense de Madrid (Facultat de Medicina) el 2008. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació “Apte Cum Laude” el 2013.

Autor i coautor de diferents articles en revistes de pediatria, presentacions orals  i conferencies en diferents fòrums sobre nutrició i endocrinologia pediàtrica.   Metge pediatra de l’ Institut Català de la salut – Asistencia Primària.


josemiguel.sanchez@cadscrits.udg.edu Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Fisioteràpia en Especialitats Clíniques: Pediatria (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili