Jordi Vicens Bordas | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Jordi Vicens Bordas

Jordi Vicens Bordas

Jordi Vicens Bordas
Professor

Professor de l’assignatura “Esports Individuals” en el Grau de Ciències de l’Activitat  Física i l’Esport a EUSES i aspirant a doctorat a EUSES-UdG. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Universitat de Barcelona) l’any 2011, màster en Strength and Conditioning per Cardiff Metropolitan University l’any 2016 i antropometrista de nivell 2 de la International Society for the Advancement of Kinanthropometry l’any 2016. A més, és professor associat a la Facultat de Medicina (Universitat de Girona) de l’assignatura optativa “Physiology of Wellness”.

En l’àmbit professional ha estat involucrat amb equips de futbol professional (Cardiff City FC, UE Llagostera) i actualment treballa com a preparador físic i readaptador esportiu a SPORTCLINIC. Està desenvolupant el seu doctorat basat en l’estudi de l’entrenament mitjançant sobrecàrregues excèntriques per la millora del sistema neuromuscular en l’esport, amb Azahara Fort i Kristian Thorborg (Copenhagen University) com a directors de tesi.


jvicens@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Esports individuals (1r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili