UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Jonathan Galán Carracedo

Jonathan Galán Carracedo

Jonathan Galán Carracedo
Professor

Professor d’EUSES – Centre adscrit a la UdG.

Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Diplomat en Magisteri d’Educació Física. Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Rendiment (REPTEN) i altres formacions acadèmiques dins de la Fisiologia de l’Exercici en diferents modalitats esportives.

Es cofundador del centre de Medicina de l’Esport, Labsportsalud i director de l’àrea del Rendiment Esportiu. Actualment desenvolupa la seva labor com a fisiòleg i assessor en diferents modalitats esportives com a esports col·lectius i a nivell individual en esportistes professionals. Ha estat vinculat en el sector de l’alt rendiment participant com a preparador físic esports col·lectius com el futbol i entrenador en esports de resistència com el triatló.

És membre del grup de recerca SAFE a la facultat de Ciències de l’Esport Blanquerna (Universitat de Ramon Llull). També ha estat vinculat a l’estudi i recerca en poblacions amb patologies en fatiga clínica (Síndrome de Fatiga Crònica i PostCovid).

Ha participat com a investigador en les diferents projectes i publicacions de recerca:

  1. Jonathan Galan-Carracedo, Andrea Suarez-Segade, Myriam Guerra-Balicand Guillermo R. Oviedo (2019). The Dynamic and Correlation of Skin Temperature and Cardiorespiratory Fitness in Male Endurance Runners. Int. J. Environ. Res. Public Health, 16, 2869; doi:10.3390/ijerph16162869.
  2. SITLESS: Exercise Referral Schemes enhanced by Self-Management Strategies to battle sedentary behavior. European Comission – Horizon 2020: Research and Innovation Framework Programme (H2020-PHC-2014; nº 634270-2). Investigator and member of research team, 2015-2020.

jgalan@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Mitjans i Mètodes de recuperació (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?