UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Joaquin Serena Leal

Joaquin Serena Leal

Joaquin Serena Leal
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Coordinador del Programa d’Ictus de la Regió Sanitària de Girona i de la Unitat d’Ictus i Hospitalització del Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta.

Professor associat de la Universitat de Girona i de l’Escola Universitària de Fisioteràpia. Acreditat per l’AQU com a professor lector.

Doctorat cum laude en Medicina i Cirurgia (Neurologia) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Autor de més de 150 treballs científics en revistes internacionals, autor de 45 capítols en llibres especialitzats de neurologia, coeditor de la primera publicació en Doppler transcranial al país i editor del Manual de neurosonologia de la Societat Espanyola de Neurosonologia. Ha impartit més de 200 conferències com a convidat especial, és coordinador nacional del Banc de Dades d’Ictus de la Societat Espanyola de Neurologia. Cofundador de la Societat Espanyola de Neurosonologia. Membre de diverses Societats Científiques Nacionals i Internacionals, de les publicacions de les quals és revisor i col·laborador habitual.


jserena@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Patologia en Neurologia (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?