Daniel Romero Rodríguez | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Daniel Romero Rodríguez

Daniel Romero Rodríguez

Daniel Romero Rodríguez
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Universitat de Barcelona). Llicenciat en Educació Física (Universitat de Barcelona) i diplomat en Fisioteràpia (Universitat Autònoma de Barcelona). En l’actualitat és director del Màster en Readaptació a l’Activitat Física i la Competició Esportiva d’EUSES (Universitat de Girona). En aquest centre és també professor de l’assignatura de Teoria i Pràctica de l’Entrenament Esportiu, i és professor de diferents formacions universitàries, entre les que destaca MASTERCEDE (Màster en Alt Rendiment en Esports d’Equip, INEFC de Barcelona, Universitat de Barcelona). Respecte al món de la recerca, destaca la seva línia de treball en l’entrenament del control i coordinació neuromuscular, i ha desenvolupat línies d’estudi relacionades amb la prevenció de lesions i la readaptació a la competició post lesió. Ha estat director de diferents centres esportius en les àrees d’entrenament, prevenció i readaptació post lesió, especialment en futbol i tennis. En relació al futbol, ha estat i és actualment assessor de preparació física a nivell professional, i treballa també en la readaptació post lesió en aquest esport. Ha treballat durant anys amb diferents tennistes del circuit professional femení (WTA).

Component del Grup Physical Activity and Sport Research -PHAS Research-, grup adscrit a la UdG. Diplomat en Fisioteràpia (Escola Universitària Gimbernat, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona) i llicenciat en Educació Física (INEFC de Barcelona, Universitat de Barcelona). Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universidad de Zaragoza.

La seva tesi doctoral porta per títol “Anàlisi Biomecànic de la fatiga muscular com a etiologia de l’alteració de la coordinació neuromotriu en joves sedentaris”. La seva recerca està relacionada amb la readaptació a la competició esportiva post lesió i amb l’optimització del rendiment esportiu. En l’actualitat està principalment centrat en l’estudi del control neuromuscular i en els efectes que l’entrenament inercial té en l’esportista.


dromero@euses.cat Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Teoria de l’Entrenament III (4t), Readaptació a l’Esforç (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili