UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Carlos López Calbet

Carlos López Calbet

Carlos López Calbet
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la UdG. Llicenciat en Educació Física, DEA, funcionari de Carrera del cos de Professors d’Ensenyament Secundari des de l’any 1991 i Entrenador Superior de Bàsquet.

En l’àmbit educatiu imparteix docència ininterrompudament des de l’any 1990 en diversos Instituts, tasca que ha compaginat amb la docència en l’àmbit competitiu com a professor de dos cursos d’iniciació al bàsquet organitzats per la Federació Catalana de Basquetbol a Figueres i Begur l’any 2004. I com a conferenciant en el “Seminari sobre metodologia i entrenament en el bàsquet base” organitzat per la Càtedra d’Esport i Educació Física de la Universitat de Girona (2009). En l’àmbit de la competició, ha entrenat durant 25 anys diferents equips de bàsquet, principalment categories de base.

L’any 2003 va guanyar (ex aequo) el “Concurs per l’elaboració  d’un Crèdit Variable de Bàsquet per alumnes d’Ensenyament Secundari” organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol.

Autor del llibre:

Iniciación al Baloncesto. Consideraciones para una Enseñanza Eficaz. Editorial INDE (2009).

Coautor en diversos articles:

López Calbet, F.; López Calbet, C.: Marco teóricopráctico para la correcta ejecución del trabajo abdominal I. Rev. Apunts Educación Física y Deportes, nº 42. 1995

López Calbet, F.; López Calbet, C.: Marco teóricopráctico para la correcta ejecución del trabajo abdominal II. Rev. Apunts Educación Física y Deportes, nº 43. 1996

López Calbet, C.; López Calbet, F.: Baloncesto. Estudio de la frecuencia cardíaca en jugadores de categoría cadete en partidos oficiales. Hacia una especificidad del entrenamiento. Rev. Apunts Educación Física y Deportes, nº 48. 1997.

López Calbet, C.; López Calbet, F.: Baloncesto: deporte eminentemente explosivo. Revista CLINIC, nº 25, 1994.

López Calbet, C; Alegrí Casademont, J.: Baloncesto. Juego interior una propuesta metodológica de aprendizaje. Revista CLINIC, nº 60, 2003.

López Calbet, C; Alegrí Casademont, J.: Baloncesto. Uso adecuado del espacio jugando ataquelibre. Revista CLINIC., nº  61, 2003.


carlos.lopez@cadscrits.udg.edu Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Esports d’equip I – Bàsquet (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili