UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Professors > Afra Masià Plana

Afra Masià Plana

Afra Masià Plana
Professora

Professora del Grau en Fisioteràpia d’EUSES – centre adscrit a la UdG.

ESTUDIS CURSATS:

2013-19; Tesi doctoral. Programa de Doctorat en psicologia, salut i qualitat de vida. Universitat de Girona. Títol de la tesi: “Factors emocionals associats amb la qualitat de vida dels pacients en tractament d’hemodiàlisi crònica”.

2006-07; Màster Oficial de Recerca en Psicologia: anàlisi dels processos psicosocials en contextos interactius específics. A la Universitat Ramon Llull, Barcelona.

06/2006; Llicenciatura de Psicologia Clínica a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, Blanquerna. Universitat Ramon Llull, Barcelona.

06/1999-06/2002; Diplomatura de Infermeria a l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia, Blanquerna, de l’ Universitat Ramon Llull, Barcelona.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

2015 – actualment; professora associada a la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona. Al Febrer del 2017 guanyo una plaça de professora associada a la facultat.

2017 – actualment; professora associada de la facultat de fisioteràpia i CAFE de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES), centre adscrit a la Universitat de Girona. Centre Garbí, Salt, Girona.

2012 – actualment; professora de Tècnic d’Emergències Sanitàries de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES). Centre Garbí, Girona.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL INTERNACIONAL

Gener 2016; Beca Mobilitat Erasmus+ per a professorat universitari a la Haute Ecole de Namur-Liege-Luxembourg, Bèlgica. Implemento classes d’infermeria clínica i metodologia en recerca als estudiants de post-grau d’infermeria, en anglès.

03/2010-12/2011; Royal Brisbane and Women’s Hospital, Brisbane, Australia. Treballo com a infermera registrada a Australia a la unitat d’hemodiàlisis.

05/2008- 02/2010; Brisbane Private Hospital. Brisbane, Australia. Treballo com a infermera registrada a Australia a la unitat de cirurgia.

RECERCA, CONFERÈNCIES I PUBLICACIONS:

09/2017 Presentació comunicació oral: “Emotional Disorders related to pain and clinical aspects in patients undergoing chronic hemodialysis treatment”. 46th EDTNA/ERCA International Conference. Krakov.

06/2017 Presentació comunicació oral: “The impact of anxiety, depression and pain on patients undergoing chronic hamoedialysis treatment”. The I Conference Pre-doctoral Researchers of the Universitat de Girona. Girona 2017.

05/2017 co-autora presentació pòster: “Una experiencia interdisciplinar de aprendizaje servicio en estudiantes de ciencias de la salud”. Congrés internacional de enfermería (CII2017), Barcelona 2017.

09/2016 Short oral presentation & poster: “Anxiety, depression and quality of life in patients undergoing haemodialysis; observational cross sectional study”. 45th EDTNA/ERCA International conference, Valencia.

MÈRITS OBTINGUTS

09/2016; guanyo el 1er premi al millor pòster científic de la conferència internacional de la (EDTNA/ERCA) European Dialysis & Transplant Nurses Association / European Renal Care Association, a València. El títol del pòster: “Anxiety, depression and quality of life in patients undergoing chronic haemodialysis; observational cross section study”

26-29/9/2015 Guest speaker. Quality versus cost sustainable renal care. In which direction are we heading? Closing Ceremony de la conferència internacional de EDTNA/ERCA 2015, Dresden, Alemanya.

 

 


amasia@euses.cat Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Afeccions Medicoquirúrgiques (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?