Matrícula Fisioteràpia 2020-2021. 1r curs | Campus de Salt - Girona
UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Campus de Salt > Matrícula Fisioteràpia 2020-2021. 1r curs

Matrícula Fisioteràpia 2020-2021. 1r curs

Benvingut/da a EUSES!

A continuació us facilitem tota la informació necessària per formalitzar la matrícula de Primer curs del Grau en Fisioteràpia.

Els tràmits de matriculació es realitzaran el dia i hora assignats en el correu electrònic de benvinguda. L’estudiant haurà de portar els documents signats originals el primer dia que tingui classe presencial i el centre recollirà la documentació a l’aula.

A l’apartat final de documentació podreu descarregar el document “Matrícula FISIOTERÀPIA 2020-2021” on s’indica la documentació que s’ha de presentar i el procediment de matrícula.

ASPECTES ECONÒMICS

1. A l’apartat final de documentació incloem el document liquidacions:

Cal fer un ingrés o una transferència de 3.200€ el mateix dia de la matrícula. El número de compte de CaixaBank és:

ES28 2100 0270 4302 0026 6283

Swift: CAIXESBBXXX

El beneficiari és EUSES i heu de fer constar el nom de l’alumne i que és la “matrícula de 1r de FISIOTERÀPIA”.

La resta de l’import es pagarà per domiciliació bancària el 25 de Novembre de 2020. Per realitzar aquest segon pagament necessitaríem, ens portéssiu degudament emplenat i segellat per la vostra entitat financera (en lloc d’aquest segell es pot adjuntar un rebut de l’entitat on consti el número de compte i el titular) l’“Ordre Domiciliacio EUSES FISIO” que també trobareu a l’apartat final de documentació.

EN CAS DE NECESSITAR O VOLER PAGAR MENSUALMENT L’IMPORT DE LA MATRÍCULA és responsabilitat de l’alumne/a contractar el crèdit amb l’entitat financera que respongui millor als seus interessos.

2. La part de la UdG es domicilia en el moment de la matrícula i es pot fraccionar en 2 o 3 rebuts en funció de l’import. La informació sobre les dates de cobrament les podreu trobar aquí. Cal que ens porteu degudament emplenat el document “Comunicació modificació dades bancàries” (a l’apartat de documentació final)  i fotocòpia del DNI del titular del compte en el cas que l’alumne no ho sigui.

BECA:

  1. Respecte a la convocatòria de beques podeu trobar informació aquí (quan es publiqui la convocatòria en concret o tinguem més informació us enviarem un correu).
  2. Si demaneu beca després de matricular-vos, la UdG us cobrarà el preu públic en un primer moment i si el Govern us concedeix la beca, ja us retornarà els diners posteriorment.

ASPECTES ACADÈMICS

  1. A l’apartat de documentació disposeu del calendari acadèmic i dels horaris del grau. Les classes s’iniciaran el dia 28.09.2020.
  2. També haureu de presentar els següents documents debiamente emplenats “Annex Covid-19” i “Consentiment gravació EUSES Salt” (apartat documentació).
  3. També podeu descarregar el document “Desenvolupament de les classes 20-21_EUSES Salt i Bellvitge” on s’indica com es desenvoluparan les classes.

SERVEIS A L’ALUMNAT

1. Àrea d’Inclusió

La Universitat de Girona disposa de l’Àrea d’Inclusió, per l’estudiantat que:

És important que us poseu en contacte per poder gestionar les possibles adaptacions o necessitats que tingueu a: Montse Castro Belmonte: inclusio@udg.edu tel: 972419647 / 630589617 (també per WhatsApp).

2.Aparcament de l’EUSES

EUSES disposa d’un control d’accés a l’aparcament consistent en la instal·lació d’una barrera i lector automàtic de matrícules que permet accedir a l’aparcament només a aquells usuaris registrats. Tots els estudiants, PAS i PDI hauran de registrar el seu vehicle i matrícula per poder accedir al recinte.

Informar-vos que les motocicletes i bicicletes queden excloses del control d’accés i podran accedir a l’aparcament pel lateral de la barrera.

Com heu de tramitar l’acreditació i registre del vehicle?

IMPORTANT. Els usuaris sense compte de correu Google, han d’omplir el formulari i a continuació enviar un email a acreditacioparquing@euses.cat adjuntant una fotografia del cotxe on es vegi la matrícula, i els documents del vehicle on es pugui veure el propietari d’aquest.

A) Usuaris amb compte de correu Google (Gmail): Omplir formulari i adjuntar les fotografies sol·licitades.
Formulari alta vehicles (usuaris amb compte Gmail)

B) Usuaris sense compte de correu Google (Icloud, Outlook, etc): Omplir formulari i enviar les fotografies a acreditacioparquing@euses.cat.
-Formulari alta vehicles (usuaris sense compte Gmail)

Finalment, trobareu aquí la normativa reguladora de l’aparcament. És important que us la llegiu per estar informats del funcionament i les normes d’ús.

NOTA: en cas de no tenir interès en matricular-se, agrairíem un correu de “renúncia”.


APARTAT DE DOCUMENTACIÓ:

ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2021 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili