UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

“Sports Analytics”. Una visió general de l’estadística, la bioestadística i l’anàlisi de dades en el món de l’esport professional

Metodologia

El seminari s’organitzarà al voltant de petites exposicions teòriques que hauran de servir per a dinamitzar un debat entre els assistents. També s’exposaran exemples pràctics per discutir sobre l’ús de l’estadística en aquest àmbit.

Descarrega’t el díptic.

Objectius

  • Conèixer els fonaments de l’anàlisi de l’esport.
  • Conèixer l’ús de l’estadística a l’esport per a identificar la seva utilitat i necessitat tant a nivell tàctic com de rendiment.
  • Conèixer la utilitat i avantatges de la bioestadística i epidemiologia per a la prevenció de lesions.
  • Conèixer experiències de l’ús de l’anàlisi de dades en l’esport per millorar la presa de decisions.

Programa

  • L’evolució de l’anàlisi de dades, tecnologia i visualització computacional en el camp de l’esport.
  • Exemples de l’ús de l’estadística bàsica en esports col·lectius com el bàsquet, futbol o handbol.
  • Els coneixements de la bioestadística i epidemiologia per a prevenir lesions i millorar el rendiment esportiu.
  • La importància de l’estadística i de l’anàlisi de dades en l’esport.

Ponent

Martí Casals Toquero

Doctor en Estadística. Professor d’Estadística i Metodologia de la Investigació aplicada a l’activitat física en el Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a EUSES- Escola Universitària de la Salut i l’Esport. Investigador en el grup Sport Performance Analysis Research Group (SPARG) del Centre d’Estudis en l’Esport i Activitat Física (CEEAF) a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya UVic-UCC (UVic-UCC). Col·laborador a Barça InnovationHub – Universitas i del departament d’anàlisi de ciències de l’esport del F.C. Barcelona.

Preus

PREU DEL SEMINARI

General: 50€

Alumni i col·legiats del COPLEFC: 40€

Centres de Pràctiques i alumnes de 4t d’EUSES: 25€

Inscripcions

Omplir formulari [inscripció]

Ingrés al compte ES25-2100-0270-4502-00261680.
Cal indicar nom i cognoms, i “inscripció Curs Sports Analytics”.

Enviar el formulari d’inscripció i el justificant del pagament a: tfernandez@euses.cat – Tel. 972 405 130

Informació tècnica: Sr. Pere Iglesias: piglesias@euses.cat

Inscripcions: Sra. Teresa Fernández: tfernandez@euses.cat

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA, ADMISSIÓ I ANUL·LACIÓ DE PLACES.
La reserva de plaça es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció.
Per tal d’optar a la reserva de plaça en una activitat de Formació Continuada organitzada per EUSES, l’interessat/ada ha de complimentar el formulari disposat per aquest efecte a la pàgina web i, juntament a l’enviament de la documentació demandada, enviar-lo al departament de Secretaria Acadèmica.
La inscripció a l’activitat formativa queda supeditada al pagament de la matrícula corresponent, que ha de realitzar-se mitjançant trasnferència bancària al número de compte indicat en el formulari d’inscripció durant els 5 dies hàbils posteriors a la sol·licitud de la reserva de la plaça. En cas contrari, EUSES considerarà que es renuncia a la plaça sol·licitada i que pot oferir-la a una altra persona interessada.
En el cas de suspensió d’una activitat formativa per part d’EUSES (falta del nombre mínim d’inscripcions, problemes extraordinaris de logística, situacions alienes a l’Escola, etc) EUSES retornarà el 100% de l’import de la matrícula.
En el supòsit que una persona renunciï a la seva reserva de plaça un cop ja hagi pagat la matrícula corresponent:
-Si la renúncia es fa amb anterioritat als 15 dies previs a l’inici del curs i la plaça pot ser coberta per una altra persona, EUSES abonarà el 80% de l’import de la matrícula, destinant el 20% restant a despeses de gestió.
-Si la renúncia es fa amb posterioritat als 15 dies previs a l’inici del curs, o la plaça no pot ser coberta per una altra persona, EUSES no retornarà l’import de la matrícula.
-En cap cas hi haurà reemborsament de cap import un cop l’activitat formativa estigui iniciada.
La sol·licitud de reserva de plaça implica que l’interesat/ada accepta la normativa de condicions generals.
CONSENTIMENT INFORMAT RELACIONAT AMB L’APLICACIÓ DE MANIOBRES PRÀCTIQUES
La sol·licitud de reserva de plaça implica que la persona interessada declara estar al cas de que en el transcurs del curs es puguin realitzar maniobres tècniques pràctiques sobre la seva persona, pel que es compromet a informar, en el moment de fer la inscripció per escrit al departament de Secretaria d’EUSES, de les possibles contraindicacions que pugui presentar, així com a assumir els possibles efectes secundaris que li poguessin comportar.
CONSENTIMENT INFORMAT DE L’ÚS D’IMATGES
La persona inscrita accepta que durant la realització del curs es puguin prendre fotografies i que EUSES les podrà difondre en els seus mitjans de comunicació propis. En el cas de no voler que la seva imatge sigui captada caldrà que ho notifiqui en el moment de fer la inscripció i per escrit al departament de Secretaria d’EUSES.
AVÍS LEGAL
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades, EUSES informa que les dades personals facilitades en el present formulari seran incorporades en un fitxer i seran tractades de manera automatitzada. El remitent dóna el seu consentiment per ser inclòs en l’esmentat fitxer que tindrà com a finalitat servir de suport d’informació a la gestió administrativa, comercial i comptable de l’empresa. Si ho desitja, pot dirigir-se a EUSES, domiciliada al carrer Francesc Macià, 65 17190 SALT, per tal d’exercir els drets d’accés, oposició i cancel·lació.

FITXA TÈCNICA Nom de l'estudi | "Sports Analytics". Una visió general de l'estadística, la bioestadística i l'anàlisi de dades en el món de l'esport professional
Branca de coneixement | CAFE
Durada | 5 hores lectives
Títol a què dona dret | Certificat d’assistència (caldrà acreditar l’assistència al 100% de les hores lectives)
Vols més informació?

Accepto l’enviament de comunicacions informatives

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable ESCOLA SALUT I ESPORT, S.L. +info
Finalitats
  • Gestió de les peticions realitzades a través del web.
  • Elaboracions de perfils i enviament de comunicacions informatives. +info
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, com s’explica en la “Informació Addicional”. +info
Informació
Addicional
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en el revers d’aquesta clàusula. +info
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili