UDG

Campus de Salt

UDG UDG

Campus de Salt

Seminari Tècnic: Entrenament de les habilitats psicològiques en contextos educatius

Presentació

Seminari orientat a discutir i experimentar com potenciar el desenvolupament de les habilitats psicològiques en les tasques educatives tant en l’àmbit escolar com en l’esportiu.

S’introduiran les habilitats psicològiques principals i es descriurà com s’utilitzen per regular processos psicològics problemàtics. Es fixarà l’atenció en l’entrenament d’habilitats psicològiques tal i com s’utilitza avui dia en la psicologia del rendiment, aplicat en àmbits professionals de l’empresa i l’esport. Es plantejarà com aquestes tècniques poden integrar-se dins l’activitat diària en els contextos educatius.

DIRIGIT A:

Qualsevol professional que desenvolupa la seva feina educant o entrenant a una altra persona i a tothom que s’estigui formant per a fer-ho.

Descarrega’t el díptic.

Objectius

Objectiu general:
Aprendre a estimular l’entrenament de les habilitats psicològiques de manera integrada en el treball que ja estem fent amb els nostres alumnes i/o esportistes.

Objectius específics:
• Entendre què son les habilitats psicològiques i com afecten la nostra vida.
• Compendre com influeix l’acció dels educadors en l’aprenentage de les habilitats psicològiques dels seus alumnes.
• Experimentar amb l’entrenament en habilitats psicològiques.
• Mostrar idees pràctiques de com podem estimular el creixement d’habilitats psicològiques a la feina que desenvolupem habitualment.

Ponent

Alexander T. Latinjak:
Llicenciat en Psicologia i doctor en Psicologia de l’Esport. Director del grau en Psicologia de l’Esport i del Rendiment a la University of Suffolk (Regne Unit).

Metodologia i Programa

El seminari constarà de l’explicació de continguts teòrics i de la realització d’activitats pràctiques.

Programa:
• Introducció: Què són les habilitats psicològiques?
• Pràctica: L’entrenament de les habilitats psicològiques al món professional.
• Reflexió: Com podem potenciar les nostres activitats a l’educació per a desenvolupar les habilitats psicològiques?
• Tancament: Resum de passos senzills per tal d’ajudar al desenvolupament de les habilitats psicològiques.

Coordinació

Sr. Pere Iglesias: piglesias@euses.cat

Informació i inscripcions

Les jornades són gratuïtes, però requereixen una inscripció prèvia perquè hi ha un límit de places.

Informació: Teresa Fernandez (tfernandez@euses.cat / 972 405130)

 

 

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA, ADMISSIÓ I ANUL·LACIÓ DE PLACES.
La reserva de plaça es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció.
Per tal d’optar a la reserva de plaça en una activitat de Formació Continuada organitzada per EUSES, l’interessat/ada ha de complimentar el formulari disposat per aquest efecte a la pàgina web i, juntament a l’enviament de la documentació demandada, enviar-lo al departament de Secretaria Acadèmica.
La inscripció a l’activitat formativa queda supeditada al pagament de la matrícula corresponent, que ha de realitzar-se mitjançant trasnferència bancària al número de compte indicat en el formulari d’inscripció durant els 5 dies hàbils posteriors a la sol·licitud de la reserva de la plaça. En cas contrari, EUSES considerarà que es renuncia a la plaça sol·licitada i que pot oferir-la a una altra persona interessada.
En el cas de suspensió d’una activitat formativa per part d’EUSES (falta del nombre mínim d’inscripcions, problemes extraordinaris de logística, situacions alienes a l’Escola, etc) EUSES retornarà el 100% de l’import de la matrícula.
En el supòsit que una persona renunciï a la seva reserva de plaça un cop ja hagi pagat la matrícula corresponent:
-Si la renúncia es fa amb anterioritat als 15 dies previs a l’inici del curs i la plaça pot ser coberta per una altra persona, EUSES abonarà el 80% de l’import de la matrícula, destinant el 20% restant a despeses de gestió.
-Si la renúncia es fa amb posterioritat als 15 dies previs a l’inici del curs, o la plaça no pot ser coberta per una altra persona, EUSES no retornarà l’import de la matrícula.
-En cap cas hi haurà reemborsament de cap import un cop l’activitat formativa estigui iniciada.
La sol·licitud de reserva de plaça implica que l’interesat/ada accepta la normativa de condicions generals.
CONSENTIMENT INFORMAT RELACIONAT AMB L’APLICACIÓ DE MANIOBRES PRÀCTIQUES
La sol·licitud de reserva de plaça implica que la persona interessada declara estar al cas de que en el transcurs del curs es puguin realitzar maniobres tècniques pràctiques sobre la seva persona, pel que es compromet a informar, en el moment de fer la inscripció per escrit al departament de Secretaria d’EUSES, de les possibles contraindicacions que pugui presentar, així com a assumir els possibles efectes secundaris que li poguessin comportar.
CONSENTIMENT INFORMAT DE L’ÚS D’IMATGES
La persona inscrita accepta que durant la realització del curs es puguin prendre fotografies i que EUSES les podrà difondre en els seus mitjans de comunicació propis. En el cas de no voler que la seva imatge sigui captada caldrà que ho notifiqui en el moment de fer la inscripció i per escrit al departament de Secretaria d’EUSES.
AVÍS LEGAL
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades, EUSES informa que les dades personals facilitades en el present formulari seran incorporades en un fitxer i seran tractades de manera automatitzada. El remitent dóna el seu consentiment per ser inclòs en l’esmentat fitxer que tindrà com a finalitat servir de suport d’informació a la gestió administrativa, comercial i comptable de l’empresa. Si ho desitja, pot dirigir-se a EUSES, domiciliada al carrer Francesc Macià, 65 17190 SALT, per tal d’exercir els drets d’accés, oposició i cancel·lació.

FITXA TÈCNICA Nom del seminari | Entrenament de les habilitats psicològiques
Lloc | EUSES - Campus de Salt
Data | Dissabte 18 de maig de 2019
Hora | 16:00 a 19:00h
Preu | Gratuït
Vols més informació?

Accepto l’enviament de comunicacions informatives

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable ESCOLA SALUT I ESPORT, S.L. +info
Finalitats
  • Gestió de les peticions realitzades a través del web.
  • Elaboracions de perfils i enviament de comunicacions informatives. +info
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, com s’explica en la “Informació Addicional”. +info
Informació
Addicional
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en el revers d’aquesta clàusula. +info
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Campus de Salt
Carrer Francesc Macià, 65. 17190 Salt (Girona)
T. 972 405 130 - F. 972 400 781
info@euses.cat
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili